A hónap lekvárja: HECSEDLI lekvár

Sokan megkérdezik tőlem egy-egy megjelenés alkalmával, hogy mi az a hecsedli? Nos, beszéljünk róla egy kicsit bővebben.
A csipkebogyó az első őszi fagyok idején érik be. A termés színe változó, a narancssárga színű még nem egészen érett, míg a sötét, mélyvörös már puha húsú, túlérett.
Legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin, de található benne A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin is. Vitamin-összetételének köszönhetően, a csipkebogyó fogyasztásával fokozzuk a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.
A Dél-Alföldön leginkább csipkének, csipkebogyónak hívják ezt a rendkívül értékes növényt, de hazánk egyes tájegységein „seggvakaróként” is emlegetik. Mi maradtunk a székely elnevezésnél, így született meg a hecsedli lekvárunk.
A tél végi időszakban különösen fontos testünk-lelkünk kényeztetése, ezért választottuk a hónap lekvárjául a
HECSEDLI lekvárt.
A szemnek jóleső színe, a szájnak tetsző íze, ráadásul magas vitamin- és gyümölcstartalma teszi emlékezetessé azt az étkezést, amikor a hecsedli lekvár az asztalunkra kerül.
2014. február 25. és március 25. között a hónap lekvárja 450.- Ft! Éljen a lehetőséggel egyrészt azért, hogy finomat és értékeset egyen, másrészt azért, mert a megrendelők között kisorsolunk egy meglepetés csomagot. Sorsolás március 26-án!
Kóstolja meg a hónap lekvárját, amely diabetikus változatban, nyírfacukorral készítve is kapható!

0
  • A webáruházunkban a minimális rendelési összeg 5 000 Ft, kérem még vásároljon 5 000 Ft összegben.
0
Kosaram
A kosarad üresVissza a termékekhez
  • A webáruházunkban a minimális rendelési összeg 5 000 Ft, kérem még vásároljon 5 000 Ft összegben.
Szállítás kiszámolása