web analytics

3. Eritrittel készült diabetikus lekvárok, dzsemek

Az első diabetikus lekvárokat a cukorbeteg Édesapámnak készítettem a laikusok töretlen nyugalmával; cukor helyett édesítőszert használtam és gondoltam, ez így van jól. Akkor vált számomra érthetővé, hogy ez nagyon-nagyon kevés, amikor 2010-ben a Kisfiunk is cukorbeteg lett. Az élet sokszor nagy rendezőmester – a gyermekkori cukorbetegség kapcsán elsajátított dietetikai ismeretek, a diabéteszes hétköznapok tanítottak meg mindarra, amit a diabetikus lekvárok készítésénél vasfegyelemmel alkalmazunk.

Vesszőparipánkká vált ez a lekvárcsoport, s mindaz, amit nyújtunk vele: pontos szénhidrát-, alacsony eritrit-, magas gyümölcstartalom, széles ízválaszték, természetes, egészséges és nem utolsó sorban, finom lekvárok.

Kiemelt szempont, hogy az egészségtudatosan táplálkozók és cukorbetegek mellett, a lisztérzékeny fogyasztók igényeinek is töretlenül megfeleljenek a lekvárjaink.

A Kisfiunk az első számú és legfontosabb kóstolónk. Ha egy-egy új lekvárfajta elnyeri a tetszését, indulhat a készítés.